Ingen kontakt via kontakt-menu…

Da jeg har mange problemer med spam-henvendelser, vil jeg bede jer om at henvende jer til mig via min mailadresse, fremfor via kontakt-menuen herinde. På grund af alt den spam jeg får, kan der godt gå meget længe før jeg opdager den besked du har skrevet til mig og det er jo ikke fair, ligesom jeg også er bange for, at en evt. besked vil forsvinde i mængden.

Skriv i stedet til foderinfo@gmail.com

Tak for jeres forståelse.

Med venlig hilsen

FODERINFO
v. Trine Heide
– en hjælpende hånd i foderjunglen!!!

PS: Skulle du alligevel få skrevet via kontakt-menuen, så skal du nok forvente op til 4 ugers svartid, da jeg ikke gennemgår de beskeder der kommer ind den vej.


 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *