Helst ingen kontakt via kontakt-menu…

Da jeg har en hel del problemer med spam-henvendelser, vil jeg bede jer om at henvende jer til mig via min mailadresse. I må gerne skrive til mig via kontakt-menuen herinde, men da jeg kun gennemgår alle henvendelser og spam en gang om ugen eller hver 14 dag, så går der lidt tid før jeg evt. svarer på jeres besked. 

Det er dog sket, at jeg er kommet til at slette en besked som ikke var spam og det er jeg frygtelig ked af!!! Jeg svarer på alle henvendelser, så hvis du ikke får svar indenfor 3 uger efter at du har kontaktet mig via kontakt-menuen, så prøv enten at skrive igen eller send mig en mail – den tjekker jeg dagligt (hvis din henvendelse kræver et længere svar, er det dog ikke sikkert du får svar samme dag).

Min mailadresse er foderinfo@gmail.com

Tak for jeres forståelse.

Med venlig hilsen

FODERINFO

v. Trine Heide
– en hjælpende hånd i foderjunglen!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *