Foderinfo

Kontakt

 

Føler du, at du har brug for at få noget på hjemmesiden uddybet, har du spørgsmål eller en anden holdning til det der står, så hører jeg meget gerne fra dig. Ris og ros modtages glædeligt og modtages med samme sind, så længe du argumentere for din ris 🙂

Jeg besvarer alle henvendelser, både ris og ros, så længe man ikke henvender sig anonymt.

Jeg vil dog ikke i mine svar, på nogen måde komme ind på mulige måder, at fodre end bestemt hest eller en bestemt gruppe af heste. I så fald, må man købe en foderplan!

Med venlig hilsen

Foderinfo

v. Trine M. Heide
– en hjælpende hånd i foderjunglen!

www.foderinfo.com
foderinfo@post.com

3 tanker om “Kontakt

 1. Pia Venø Simonsen

  hej jeg kunne godt tænke mig en gammeldags oversigt over vitamin mineral calciumphosfor og protein behov hos en hest .ved du hvor jeg kan finde denne venlighilsen Pia Venø Simonsen Samsø

 2. Anne Våge

  Dav
  Har netop læst dit indlæg om urtetilskud. Du omtaler “bukkoblade”. Hvad er bukko? Er det dét, som i florabøger hedder bukkar?

  Med venlig hilsen Anne

 3. irene kaspersen

  Hej
  Jeg har en 17 år gammel DV hoppe som er højdrægtig og er i risiko for at kunne blive forfangen. Hun har aldrig været det men her på hendes ældre dage sætter hun større og større halskam:-( Ved du om der er nogen risiko ved at give æblecidereddike i hendes foder ? Hun får også blood sugar balance for at forbygge men har læst så meget godt om æblec eddike..
  vh Irene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *