Kontakt

Føler du, at du har brug for, at få noget på hjemmesiden uddybet, eller har du spørgsmål eller en anden holdning til det der står, så hører jeg gerne fra dig. Kritik modtages også, så længe det er konstruktivt og du argumentere for det.
Jeg besvarer alle henvendelser, både ris og ros, så længe man ikke henvender sig anonymt.
Jeg vil dog ikke, komme ind på mulige måder, at fodre end bestemt hest eller en bestemt gruppe af heste. I så fald, må man købe en foderplan.
Med venlig hilsen

Foderinfo

v. Trine M. Heide
– En hjælpende hånd i foderjunglen!
www.foderinfo.com
foderinfo@gmail.com

3 Responses to Kontakt

 1. Lisbeth Ljunggren skriver:

  Hej Trine. Jeg får brug for en ny sommerplan til Gina , hun skal på døgnfold og er pt lidt for tyk. Jeg tænker hun nok skal have et fast måltid om dagen og vitaminer/mineraler. Jeg har fast givet en ca 300 G betfor som 4 måltid hele vinteren og gør det forsat, da det virker til at bekomme hende vel.. så hvad tænker du hun skal have? Jeg bruger stadig hippolyt senior og lucerne. Har du mine gamle planer eller skal du have mere info?
  Kh lisbeth Ljunggren

 2. Pia Venø Simonsen skriver:

  hej jeg kunne godt tænke mig en gammeldags oversigt over vitamin mineral calciumphosfor og protein behov hos en hest .ved du hvor jeg kan finde denne venlighilsen Pia Venø Simonsen Samsø

 3. Anne Våge skriver:

  Dav
  Har netop læst dit indlæg om urtetilskud. Du omtaler “bukkoblade”. Hvad er bukko? Er det dét, som i florabøger hedder bukkar?

  Med venlig hilsen Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *