Priser

 

Foderplan

Foderplan: kr. 100,- pr. hest – Du skal bestemme dig for, om foderplanen gælder for sommer-, eller vinterhalvåret* (vælger du at købe en foderplan for både sommer og vinterhalvåret samtidigt, så sparer du 10% på foderplan nr. 2 (= kr. 90,- for plan nr. 2).
Ved mere end 3 heste: kr. 92,- pr. hest.
Ved mere end 5 heste: Henvend dig for tilbud.
For avlshoppe**: kr. 350,- – (for 5 foderplaner – spar kr. 150,-).
For heste i vækst***: kr. 275,- – for 4 foderplaner.
Jeg laver også gerne et tjek af din nuværende foderplan. Jeg ligger din nuværende foderplan ind i mit foderprogram og fortæller dig, om du hest er dækket korrekt ind og hvis ikke, så fortæller jeg dig, hvor den får for meget eller for lidt. Og jeg rådgiver gerne til hvad du bør gøre herfra og kommer evt. med forslag til ændringer. Jeg ligger ikke en foderplan!!! Pris for dette tjek er kr. 50,-
–>
Hvis du efter et tjek af nuværende foderplan vælger at få lagt en ny foderplan, så trækkes de kr. 50,- fra i prisen for en ny foderplan (så prisen for en foderplan kun bliver kr. 50,-). Dog skal du vælge at få lavet den nye foderplan indenfor 14 dage, efter at du har fået lavet et tjek af din nuværende foderplan.
Med i ovennævnte priser er der 4 måneders gratis opfølgning, hvor alle ændring af foderplanen er gratis. Hvis der skal lægges en komplet ny foderplan, så opkræves der dog kr. 50,- selvom at det er i opfølgningsperioden.
Foderbudget
Et foderbudget er en økonomisk oversigt over dine månedlige foderomkostninger. Jeg tager udgangspunkt i de priser som nærmeste forhandler, sælger gældende produkter til. Jeg sørger for, at indhente priser på de produkter, som indgår i din foderplan (i foderbudgettet indgår ikke prisen for grovfoder, med mindre du oplyser mig prisen for dette!)
Pris kr. 35,- – hvis det er samtidigt med køb at foderplan.
Pris kr. 55,-hvis det ikke er samtidigt med køb af foderplan.
Pengene sættes ind på følgende konto:
Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5353
Kontonr.: 0007709510
Jeg har desværre ikke MobilePay!
Når jeg kan se pengene på min konto, sender jeg en bekræftelsesmail og derfra går der så max 7 hverdage****, så har du din foderplan.

 

*: Forskellen på en sommer- og en vinterfoderplan er, at om sommeren kommer de fleste heste på græs og om vinteren står de mere inde og får grovfoder i stedet for. Dette har stor indflydelse på hestens fodring, så man bør have to forskellige foderplaner.
Har du en konkurrencehest der ikke kommer på græs, eller står din hest opstaldet under de samme forhold sommer og vinter, behøver man ikke to forskellige foderplaner. 
**: E avlshoppe skifter foderplan 4 gange indenfor 9 måneder. Derfor har jeg lavet denne form for “samle-rabat”. Foderplanene gælder som følgende: 8-11 mdr. drægtig, 1-3 mdr. lakterende, 3-6 mdr. lakterende og vedligehold efter fravænning. Desuden medfølger der o denne rabat, føllets første foderplan fra 6-12 mdr.
***: En hest i vækst har brug for 4 forskellige foderplaner indenfor 2½ år. Derfor tilbydes disse 4 i en form for “samlerabat”. Foderplanerne gælder for 6-12 mdr., 12-15 mdr., 15-24 mdr. og 24-36 mdr.
****: Med mindre andet er skrevet på hjemmesidens forside.

 

© Denne artikel må ikke kopieres eller på anden videredistribueres uden skriftlig samtykke!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *