Priser

 

Foderplan

Foderplan: kr. 100,- pr. hest – Du skal bestemme dig for, om foderplanen gælder for sommer-, eller vinterhalvåret* (vælger du at købe en foderplan for både sommer og vinterhalvåret samtidigt, så sparer du 10% på foderplan nr. 2 = kr. 90,- for plan nr. 2).
Ved 3-4 heste: kr. 90,- pr. hest.
Ved +5 heste: kr. 80,- pr. hest.
Har du flere heste: Henvend dig for tilbud.
For avlshoppe**: kr. 400,- – for 5 foderplaner – spar kr. 100,-
For heste i vækst***: kr. 325,- – for 4 foderplaner – spar kr. 75,- (derudover tilbyder jeg i denne pakke, at tilkøbe hestens første foderplan som ridehest for kr. 80,-).
Få tjekket din nuværende foderplan! Er du ikke sikker på, om din nuværende foderplan dækker din hest korrekt ind, så tilbyder jeg, at ligge din foderplan ind i mit program og på den måde tjekke, om din hest er i under- eller overskud med noget. Hvis din hest ikke er dækket korrekt ind, så kommer jeg med forklaring på, hvor det er der er problemer. Ud fra dette kommer jeg gerne med evt. forslag til hvad du kan ændre (hvis dette ønskes), men jeg ligger ikke en foderplan!!! Pris for dette tjek er kr. 40,-
–> Hvis du efter et tjek af din nuværende foderplan vælger at købe en ny foderplan, så trækkes de kr. 40,- som du har betalt for tjekke, fra prisen af den nye foderplan, så prisen kun bliver kr. 60,-. Dette tilbud gælder dog kun 14 dage efter at du har fået lavet et tjek af din nuværende foderplan.
Med i ovennævnte priser er der 4 måneders gratis opfølgning, hvor alle ændring af foderplanen er gratis. Hvis der skal lægges en komplet ny foderplan (hvor der skal bruges komplet nye produkter og ikke kun ændres eller tilføres en smule til den lavede plan), så opkræves der dog kr. 50,- selvom at det er i opfølgningsperioden. Dette gøres, fordi det tager længere tid og kræver mere research.
Foderbudget
Et foderbudget er en økonomisk oversigt over dine månedlige foderomkostninger. Jeg tager udgangspunkt i de priser som nærmeste forhandler, sælger gældende produkter til. Jeg sørger for, at indhente priser på de produkter, som indgår i din foderplan (i foderbudgettet indgår ikke prisen for grovfoder, med mindre du oplyser mig prisen for dette!)
Pris kr. 35,- – hvis det er samtidigt med køb at foderplan.
Pris kr. 55,-hvis det ikke er samtidigt med køb af foderplan.
Pengene sættes ind på følgende konto:
Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5353
Kontonr.: 0007709510
Jeg har desværre ikke MobilePay!
Når jeg kan se pengene på min konto, sender jeg en bekræftelsesmail og derfra går der så max 7 hverdage****, så har du din foderplan.

 

*: Forskellen på en sommer- og en vinterfoderplan er, at om sommeren kommer de fleste heste på græs og om vinteren står de mere inde og får grovfoder i stedet for. Dette har stor indflydelse på hestens fodring, så man bør have to forskellige foderplaner.
Har du en konkurrencehest der ikke kommer på græs, eller står din hest opstaldet under de samme forhold sommer og vinter, behøver man ikke to forskellige foderplaner. 
**: E avlshoppe skifter foderplan 4 gange indenfor 9 måneder. Derfor har jeg lavet denne form for “samle-rabat”. Du får foderplaner som dækker følgende perioder: 8-11 mdr. drægtig, 1-3 mdr. lakterende, 3-6 mdr. lakterende og vedligehold efter fravænning. Derudover medfølger der i denne pakke også føllets første foderplan, fra 6-12 mdr.
***: En hest i vækst har brug for 4 forskellige foderplaner indenfor 2½ år. Derfor tilbydes disse 4 i en form for “samle-rabat”. Foderplanerne gælder følgende perioder: 6-12 mdr., 12-15 mdr., 15-24 mdr. og 24-36 mdr. Derudover tilbyder jeg ridehestens første foderplan for kun kr. 80,-
****: Med mindre andet er skrevet på hjemmesidens forside.

 

© Denne artikel må ikke kopieres eller på anden videredistribueres uden skriftlig samtykke!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *