Stop for bestillinger frem til d. 20/3 !!!

Jeg tager ikke imod bestillinger af nye foderplaner i perioden 9/3-20/3, da jeg står og skal starte op i et ny arbejde, et job jeg ved vil komme til at kræve rigtig meget af mig.
Derfor har jeg bestemt ikke at tilbyde at tage imod bestillinger af nye foderplaner i den periode, da jeg aldrig ville sende en foderplan ud af huset, som jeg ikke har kunne ligge alt min energi i – og det vil ikke være muligt i den givende periode. Så det er kun fordi jeg vil jeres heste det bedste! 🙂

I er selvfølgelig velkommen til at lave en bestilling, så længe i bare er klar over at jeg først begynder arbejdet med den, efter d. 20/3.

I er selvfølgelig stadigvæk velkommen til at skrive til mig, hvis i har spørgsmål vedrørende jeres hests fodring, har overvejelser omkring ny fodring eller hvis jeres hest ikke virker som sig selv, når det kommer til fodringen. Jeg skal nok svare, bare ikke forven at jeg svarer samme dag 🙂

Til jer der allerede har lavet en bestilling, så fortsætter jeg selvfølgelig arbejdet med dem og i modtager dem indenfor aftalte tidsramme 🙂

Med venlig hilsen

FODERINFO

v. Trine Heide
– en hjælpende hånd i foderjunglen!

www.foderinfo.com – Med den rigtige fodring kommer du længst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *