STORE mailproblemer

Kære følgerer og kunder.

Jeg er desværre i den forfærdelige situation, at jeg har ENORME problemer med min mail. Jeg har igennem det sidste års tid oplevet at miste mails (især mails som var en del af en gemt gruppe) og jeg har forsøgt at gøre alt hvad min mailudbyder sagde jeg skulle, dog uden effekt. For en god måneds tid siden skete det forfærdelige, at jeg en dag loggede på min mail og opdagede at ALLE mine mails var væk !!!
Så igennem de siden den gang, har jeg, sammen med min mailudbyder, forsøgt at få alle mine mails retur igen, men desværre har det kun kunne lade sig gøre at genoprette 40-60% af dem.

Derfor, hvis jeg ikke har svaret på jeres henvendelser, hvis jeg ikke er vendt tilbage med en foderplan eller hvad det nu ellers kunne være, så skriv igen!!! For så er årsagen det ovenstående og jeg har virkelig forsøgt at gøre hvad jeg kunne for at skabe kontakt, hvis det har været i forbindelse med en bestilt foderplan.

Af samme årsag har jeg nu også valgt at skifte mailudbyder og fremover hedder min mailadresse: foderinfo@info.dk

Jeg beklager utroligt mange mange og håber at i alligevel vil fortsætte med at bruge hjemmesiden, eller mig, hvis i har spørgsmål i forbindelse med fodring af jeres heste.

Med venlig hilsen

Foderinfo

v. Trine Heide
– en hjælpende hånd i foderjunglen!

www.foderinfo.com
foderinfo@info.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *