STORE mailproblemer

Kære følgerer og kunder.

Jeg er desværre i den forfærdelige situation, at jeg har ENORME problemer med min e-mail. Jeg har igennem det sidste års tid oplevet at miste mails (især mails som var en del af en gemt gruppe) og jeg har forsøgt at gøre alt hvad min mail-udbyder sagde jeg skulle (de var dog ikke videre hjælpsomme…), dog uden effekt. For en god måneds tid siden skete det forfærdelige, at jeg en dag loggede på min mail og opdagede at

ALLE mine mails var væk !!!

Så nu har jeg, sammen med min mail-udbyder, forsøgt at få mine mails retur igen, men desværre har det kun kunne lade sig gøre at genoprette cirka 40-50% af dem (tror jeg…).

Derfor, hvis jeg ikke har svaret på jeres henvendelser… hvis jeg ikke er vendt tilbage med en foderplan… eller hvad det nu ellers kunne være, også selvom det eventuelt “bare” var et spørgsmål omkring fodring af heste –>

så skriv igen!!!

For så er årsagen det ovenstående og jeg har virkelig forsøgt at gøre hvad jeg kunne for at skabe kontakt til som dette eventuelt kunne berører.

Af samme årsag har jeg nu også valgt at skifte mail-udbyder og fremover hedder min mailadresse:

foderinfo@info.dk

Jeg beklager utroligt mange mange og håber at i alligevel vil fortsætte med at bruge hjemmesiden, eller mig, hvis i har spørgsmål i forbindelse med fodring af jeres heste.

Med venlig hilsen

FODERINFO

v. Trine Heide
en hjælpende hånd i foderjunglen!

www.foderinfo.com – Med den rigtige fodring kommer du længst!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *