Foderinfo

Priser

 

Foderplan
Foderplan: kr. 125,- pr. hest – du skal bestemme dig for, om foderplanen skal gælde for sommer-, eller vinterhalvåret*. Vælger du at købe en foderplan til både sommer- og vinterhalvåret samtidigt, så sparer du 10% på den ene foderplan og får altså begge foderplaner for kr. 237,- (spar kr. 13,-)
Har du 3-4 heste: kr. 110,- pr. hest.
Har du mere end 5 heste: kr. 100,- pr. hest.
Er du fast kunde og har du brug for at få justeret din foderplan, efter at den gratis opdatering er udløbet, så koster det kun kr. 50,- pr. hest. Har du brug for en helt ny foderplan, vil du få foderplanen til kr. 90,- pr. hest.


Tilbudspakker 


Avlshoppe-rabat
En avlshoppe bør skifte foderplan mindst 4 gange indenfor 9 måneder. Derfor har jeg lavet tilbud, hvor man får “samle-rabat” hvis man betaler for alle foderplanerne på én gang (du betaler når du bestiller den første foderplan).
Du får 5 foderplaner som gælder for følgende perioder: 8-11 mdr. drægtig, 1-3 mdr. lakterende, 3-6 mdr. lakterende samt en plan til efter fravænning (du bestemmer om foderplanen skal dække vedligehold eller til ridning og om den skal dække for sommer- eller vinterhalvåret). Derudover får man også føllets første foderplan med i prisen, en plan der dækker den i perioden 6-12 mdr.
Pris for avlshoppe-rabat: kr. 525,- pr. hoppe (spar kr. 100,-).

Heste i vækst-rabat
En hest i vækst ændre behov mange gange fra den fravænnes til den som 3 års, anses som voksen. I den periode bør man skifte foderplan mindst 4 gange. Derfor har jeg lavet tilbud, hvor man får “samle-rabat” hvis man betaler for alle foderplanerne på én gang (du betaler når du bestiller den første foderplan).
I dette tilbud, får du foderplaner som dækker din hest ind i følgende perioder: 6-12 måneder, 12-15 måneder, 15-24 måneder og 24-36 måneder.
Med i dette tilbuds får du også hestens første foderplan “som voksen” (du vælger selv, om foderplanen skal være til vedligehold eller dække heste under fx tilridning).
Du får altså 5 foderplaner i alt i denne tilbudspakke.
Pris for ungheste-rabat: kr. 525,- pr. føl/unghest (spar kr. 100,-).

Hest med særlige behov, fx fordøjelsesproblemer
Har man en hest med særlige behov (fx fordøjelsesproblemer), sker det ikke sjældent at den første foderplan ikke er den rigtige for hesten. Så i stedet for at du skal købe flere foderplaner, for at kunne finde den rigtige foderplan til din hest, har jeg lavet denne tilbudspakke (du vælger selv om tilbuddet skal gælde en vinter- eller en sommer-foderplan).
I denne tilbudspakke får du op til 6 foderplaner indenfor 12 måneder. Med de 6 foderplaner har du mulighed for at skifte hovedfoder 6 gange. Derudover vil jeg i samme periode lave alle de ændringer af foderplanen/erne som der er behov for.
Skulle de 6 foderplaner i denne tilbuds-pakke mod forventning ikke række, så koster efterfølgende foderplaner kun kr. 75,- pr. styk. (hvis hovedingrediensen af foderplanen skal skiftes ud).
Med i dette tilbud følger ikke kun de sædvanlige 4 måneders gratis opdatering, men hele 6 måneder, som gælder fra vi er kommet frem til den rigtige foderplan.
Pris for denne tilbudspakke: kr. 600,- (spar op til kr. 150,-).
Når vi har fundet den rigtige foderplan til din hest (fx en vinter-foderplan), kan den anden foderplan tilkøbes for kr. 50,-


Med i ovennævnte priser er der 4 måneders gratis opfølgning (gælder ikke tilbudspakken til heste med særlige behov), hvor alle rettelser af foderplanen er gratis.
Dog opkræves der kr. 50,- hvis foderplanen skal laves om på den måde, at et af hovedprodukterne skal udskiftes med et andet, selvom dette er i opfølgningsperioden.
Dette gøres, fordi det tager længere tid og kræver mere research, at finde netop de produkter der passer til din hest/pony.

 

Få tjekket din nuværende foderplan!
Er du ikke sikker på, om din nuværende foderplan dækker din hest korrekt ind – du har måske opdaget problemer med pels, hove, afføring eller lignende, eller er jeres træningen intensiveret – så tilbyder jeg, at ligge din nuværende foderplan ind i mit program, og sammen med programmet  få tjekket din foderplan grundigt, og se om der er noget som din hest er i under- eller overskud af noget.
Hvis din hest ikke er dækket korrekt ind, så kommer jeg med forklaring på, hvad problemet er samt hvad eventuel over- eller underskud kan have af konsekvenser for din hest, men
jeg ligger ikke en foderplan!!!
Pris for dette tjek er kr. 75,-

⇒ Hvis du efter et tjek af din nuværende foderplan vælger at købe en ny foderplan, så trækkes de kr. 75,- som du har betalt for tjekket, fra i prisen af den nye foderplan, så prisen kun bliver kr. 50,-.
Dette tilbud gælder dog kun 14 dage efter at du har modtaget min mail med gennemgangen af din nuværende foderplan.


Foderbudget

Et foderbudget er en økonomisk oversigt over dine månedlige fodrings-omkostninger.
Jeg tager udgangspunkt i de priser, som nærmeste forhandler (eller den forhandler som du oplyser at du handler hos) sælger foderplanens produkter til. Jeg sørger selv for, at indhente priser på de produkter, som indgår i din foderplan. Med i foderbudgettet indgår ikke prisen for grovfoder, med mindre du oplyser mig prisen for dette!.
Pris kr. 55,- – hvis det er samtidigt med køb at ny foderplan.
Pris kr. 80,-hvis det er ud fra din nuværende foderplan.

 

Gavekort
Nu har du mulighed for at købe et gavekort hos mig. Et gavekort kan enten lyde på en foderplan, på en af de ovenstående tilbudspakker eller på et valgfrit beløb. Du vælger selv!
Fra pengene for gavekortet står på min konto, går der 1-2 hverdage, så har du gavekortet i din indbakke.
Hvis du ønsker at købe et gavekort, så send mig en mail med dit ønske, men lad venligst være med at overfører penge til mig, før du har hørt retur fra mig.

 

Pengene sættes ind på følgende konto:

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5353
Kontonr.: 0007709510

 

Foderplaner kan desværre ikke betales med MobilePay!

 

Når jeg kan se pengene på min konto, går der max 7 hverdage** før du har din/e nye foderplan/er – jeg sender en bekræftelsesmail når jeg har modtaget indbetalingen!

 

*: Forskellen på en sommer- og en vinterfoderplan er, at om sommeren kommer de fleste heste på græs og om vinteren står de mere inde og får grovfoder i stedet for græsset. Dette har stor indflydelse på hestens fodring, så derfor bør man have to forskellige foderplaner.
Har du fx en konkurrencehest der ikke kommer på græs eller står din hest opstaldet et sted, hvor der kun er jordfolde,
behøver du ikke to forskellige foderplaner, da der så ikke er nogen særlig forskel på sommer- og vinterfoderplanerne. 

**: Med mindre andet er skrevet på hjemmesidens forside.

 

 

© Denne artikel/tekst må ikke kopieres eller på anden vis videre-distribueres uden skriftlig samtykke!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *