Foderinfo

Priser

 

FODERPLAN
Foderplan: kr. 125,- pr. hest – du skal bestemme dig for, om foderplanen skal gælde for sommer-, eller vinterhalvåret*. Vælger du at købe foderplaner til begge årstider på samme tid, sparer du 15% på den ene foderplan og får altså begge foderplaner for kr. 213,- (spar kr. 37,- på den ene foderplan)
Har du 3-4 heste: kr. 110,- pr. hest.
Har du mere end 5 heste: kr. 100,- pr. hest.

Er du fast kunde og har du brug for at få justeret din foderplan, efter at den gratis opdatering er udløbet, så koster det kun kr. 50,- pr. hest (almindelige kunder er nødt til at købe en ny foderplan, med mindre andet aftales). Har du brug for en helt ny foderplan, vil du få foderplanen til kr. 100,- pr. hest.

Med i de ovennævnte priser er der 4 måneders gratis opfølgning af foderplanen. Under de måneder med gratis opfølgning, kan du få lavet alle de rettelser/justeringer af foderplanen som der kræves. Dette er gratis! Dog opkræves der kr. 50,- hvis foderplanen skal laves om på den måde, at et af hovedprodukterne skal udskiftes med et andet, selvom dette er i opfølgningsperioden. Dette gøres, fordi det tager længere tid og kræver mere research, at finde netop de produkter der passer til din hest/pony. 
De 4 måneder gælder altid fra den dag du få den første foderplan tilsendt – med mindre vi aftaler andet.


TILBUDSPAKKER


AVLSHOPPE-RABAT

En avlshoppe bør skifte foderplan mindst 4 gange indenfor 9 måneder.
Du får 5 foderplaner som gælder for følgende perioder: 8-11 mdr. drægtig, 1-3 mdr. lakterende, 3-6 mdr. lakterende samt en plan til efter fravænning (du bestemmer om foderplanen skal dække vedligehold eller til ridning og om den skal dække for sommer- eller vinterhalvåret). Med i prisen følger også føllets første foderplan, en plan der dækker føllet de første 6 måneder uden mor.
Pris for avlshoppe-rabat: kr. 525,- pr. hoppe (spar kr. 100,-). Har du mere end 2 hopper, er prisen kr. 500,- for de efterfølgende hopper.
⇒ Du betaler for hele pakken, når du laver din bestilling.

HEST I VÆKST-RABAT
En hest i vækst ændre behov mange gange fra den fravænnes til den som 3 års – fodringsmæssigt – anses som voksen. I den periode bør man skifte foderplan mindst 4 gange.
I dette tilbud, får du foderplaner som dækker din hest ind i følgende perioder: 6-12 måneder, 12-15 måneder, 15-24 måneder og 24-36 måneder.
Med i dette tilbuds får du også hestens første foderplan “som voksen” (du vælger selv, om foderplanen skal være til vedligehold eller dække heste under fx tilridning).
Du får altså 5 foderplaner i alt, i denne tilbudspakke.
Pris for ungheste-rabat: kr. 525,- pr. føl/unghest (spar kr. 100,-).
⇒ Du betaler for hele pakken, når du laver din bestilling.

HEST MED SÆRLIGE BEHOV, FX FORDØJELSESPROBLEMER
Har man en hest med særlige behov (fx fordøjelsesproblemer), sker det ikke sjældent at den første foderplan ikke er den rigtige for hesten. Så i stedet for at du skal købe flere foderplaner, for at kunne finde den rigtige foderplan til din hest, har jeg lavet denne tilbudspakke (du vælger selv om tilbuddet skal gælde en vinter- eller en sommer-foderplan).
I denne tilbudspakke får du op til 6 foderplaner indenfor 12 måneder. Med de 6 foderplaner har du mulighed for at skifte hovedfoder 6 gange. Derudover vil jeg i samme periode lave alle de ændringer af foderplanen/erne som der overhovedet er behov for.
Skulle de 6 foderplaner mod forventning ikke række, så koster efterfølgende foderplaner kun kr. 75,- pr. styk – hvis hovedingrediensen af foderplanen skal skiftes ud. Hvis det ikke er hovedingrediensen der skal skiftes ud, så koster det ikke noget, da dette er omfattet af den gratis opfølgning.
Med i dette tilbud følger ikke kun de sædvanlige 4 måneders gratis opdatering, men hele 6 måneder, som gælder fra vi har fundet den rigtige foderplan til din hest.
Pris for denne tilbudspakke: kr. 600,- (spar op til kr. 150,-).
Når vi har fundet den rigtige foderplan til din hest (fx en vinter-foderplan), kan den anden foderplan tilkøbes for kr. 50,-
⇒ Du betaler for hele pakken, når du laver din bestilling.

Med i ovennævnte pakker er der 4 måneders gratis opfølgning med mindre andet er skrevet under pakketilbuddet – så er det det der gælder. Under de måneder med gratis opfølgning, kan du få lavet alle de rettelser/justeringer af foderplanen som der kræves. Dette er gratis! Dog opkræves der kr. 50,- hvis foderplanen skal laves om på den måde, at et af hovedprodukterne skal udskiftes med et andet, selvom dette er i opfølgningsperioden. Dette gøres, fordi det tager længere tid og kræver mere research, at finde netop de produkter der passer til din hest/pony. 
De 4 måneder gælder altid fra den dag du få den første foderplan tilsendt – med mindre vi aftaler andet.


FÅ TJEKKET DIN NUVÆRENDE FODERPLAN (også selvom den ikke er købt hos mig)
Er du ikke sikker på, om din nuværende foderplan dækker din hest korrekt ind, men egentlig er glad for det der fodres med, så tilbyder jeg, at lægge din nuværende foderplan ind i mit program, og sammen med programmet  få tjekket din foderplan grundigt igennem, og se om der er noget som din hest er i under- eller overskud med.
Det er vigtigt at få tjekket sin foderplan jævnligt, især hvis der sker ændringer. Du har måske opdaget problemer med pels eller hovehar afføringen ændret karakter, eller er jeres træningen intensiveret eller står hesten skadet? Dette er alt sammen noget som fodringen har stor indflydelse på. Derfor bør man få tjekket foderplanen,  hvis man oplever nogle af disse ændringer (eller andre) eller træningen ændres.
Hvis din hest ikke er dækket korrekt ind, så kommer jeg med forklaring på, hvad problemet er samt hvad eventuel over- eller underskud kan have af konsekvenser for din hest, men jeg ligger ikke en foderplan!!!
Pris for dette tjek er kr. 75,- pr foderplan.
⇒ Hvis du efter et tjek af din nuværende foderplan vælger at købe en ny foderplan, så trækkes de kr. 75,- som du har betalt for tjekket, fra i prisen af den nye foderplan, så prisen kun bliver kr. 50,-.
Dette tilbud gælder dog kun 14 dage efter at du har modtaget min mail med gennemgangen af din nuværende foderplan.


FODERBUDGET
Et foderbudget er en økonomisk oversigt over dine månedlige fodrings-omkostninger.
Jeg tager udgangspunkt i de priser, som nærmeste forhandler (eller den forhandler som du oplyser at du handler hos) sælger foderplanens produkter til. Jeg sørger selv for, at indhente priser på de produkter, som indgår i din foderplan. Vil du også at prisen for grovfoder indgår i foderbudgettet, skal du selv oplyse mig om, hvis grovfoderet koster dig pr. måned. Oplyser du mig ikke om om prisen, vil foderbudgettet kun indeholde prisen for alt det andet der indgår i foderplanen.
Pris kr. 55,- – hvis det er samtidigt med køb at ny foderplan.
Pris kr. 80,- – hvis det er ud fra din nuværende foderplan.

GAVEKORT
Et gavekort kan enten lyde på en foderplan, på en af de ovenstående tilbudspakker eller på et valgfrit beløb. Du vælger selv!
Fra pengene for gavekortet står på min konto, til du modtager gavekortet, går der 1-2 hverdage, så har du gavekortet i din indbakke.
Hvis du ønsker at købe et gavekort, så send mig en mail med dit ønske.


Pengene sættes ind på følgende konto:

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5353
Kontonr.: 0007709510

Der kan ikke betales med MobilePay!

 

Når jeg kan se pengene på min konto, går der max 7 hverdage** før du har din/e nye foderplan/er – jeg sender en bekræftelsesmail når jeg har modtaget indbetalingen! 

Overfør IKKE penge til min konto, før du har hørt fra mig første gang 🙂

 

*: Forskellen på en sommer- og en vinterfoderplan er, at om sommeren kommer de fleste heste på græs og om vinteren står de mere inde og får grovfoder i stedet for græsset. Dette har stor indflydelse på hestens fodring, så derfor bør man have to forskellige foderplaner.
Har du fx en konkurrencehest der ikke kommer på græs eller står din hest opstaldet et sted, hvor der kun er jordfolde, eller dine heste generelt er opstaldet under helt ens forhold året rundt, behøver du ikke to forskellige foderplaner, da der så ikke er nogen særlig forskel på årstiderne og deres indflydelse på hestens fodring

**: Med mindre andet er skrevet på hjemmesidens forside.

 

© Denne artikel/tekst må ikke kopieres eller på anden vis videre-distribueres uden skriftlig samtykke!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *