Foderinfo

Priser

 

Foderplan
Foderplan: kr. 125,- pr. hest – du skal bestemme dig for, om foderplanen skal gælde for sommer-, eller vinterhalvåret*. Vælger du at købe en foderplan til både sommer og vinterhalvåret samtidigt, så sparer du 10% på den ene foderplan og får altså begge foderplaner for
kr. 225,-

Har du 3-4 heste: kr. 100,- pr. hest.
Har du mere end 5 heste: kr. 90,- pr. hest.
Er du fast kunde og har du brug for at få justeret din foderplan, efter at den gratis opdatering er udløbet, så koster det kunr kr. 50,- pr. hest.


Tilbudspakker 


Avlshoppe-rabat
En avlshoppe bør skifte foderplan mindst 4 gange indenfor 9 måneder. Derfor har jeg lavet tilbud, hvor man får en form for “samle-rabat”. Du får 5 foderplaner med i denne samle-rabat, nemlig for følgende perioder: 8-11 mdr. drægtig – 1-3 mdr. lakterende – 3-6 mdr. lakterende – en plan til efter fravænning (du bestemmer om foderplanen skal dække vedligehold eller til ridning). Derudover får man også føllets første foderplan med i prisen, en plan der dækker den i perioden 6-12 mdr.
Pris for avlshoppe-rabat: kr. 525,- (spar kr. 100,-).

Heste i vækst-rabat
En hest i vækst ændre behov mange gange fra den fravænnes til den skal tilrides. I den periode bør man skifte foderplan mindst 4 gange. Derfor har jeg igen lavet en tilbudspakke, hvor du får foderplaner som dækker din hest ind i følgende perioder: 6-12 måneder, 12-15 måneder, 15-24 måneder og 24-36 måneder.
Med i denne tilbudspakke får du også hestens første foderplan “som voksen”. Du vælger selv, om foderplanen skal være til vedligehold eller dække heste under fx tilridning.
Du får altså 5 foderplaner i alt i denne tilbudspakke.
Pris for ungheste-rabat: kr. 525,- (spar kr. 100,-).

Hest med særlige behov fx fordøjelsesproblemer
Har man en hest med særlige behov fx fordøjelsesproblemer, sker det ikke sjældent at den første foderplan ikke er den rigtige for hesten. Så i stedet for at du skal købe flere foderplaner, for at kunne finde den rigtige foderplan til din hest, har jeg lavet denne tilbudspakke (du vælger selv om tilbuddet skal gælde en vinter- eller en sommer-foderplan).
I denne tilbudspakke får du op til 5 foderplaner indenfor 12 måneder. Med de 5 foderplaner har du mulighed for at skifte hovedfoder 5 gange. Derudover vil jeg i samme periode lave alle de ændringer af foderplanen/erne som der er behov for.
Skulle de 5 foderplaner i denne tilbuds-pakke mod forventning ikke række, så koster efterfølgende foderplaner kun kr. 50,- pr. styk. (hvis hovedingrediensen af foderplanen skal skiftes ud).
Når vi har fundet den rigtige foderplan til din hest (fx en vinter-foderplan), kan den anden foderplan tilkøbes for kr. 50,-
Pris for denne tilbudspakke: kr. 475,- (spar op til kr. 150,-).


Med i ovennævnte priser er der 4 måneders gratis opfølgning (gælder ikke tilbudspakken til heste med særlige behov), hvor alle ændring af foderplanen er gratis. Dog opkræves der kr. 50,- hvis foderplanen skal laves om på den måde, at et af hovedprodukterne skal udskiftes med et andet, selvom dette er i opfølgningsperioden.
Dette gøres, fordi det tager længere tid og kræver mere research, at finde netop de produkter der passer til din hest/pony.

 

Få tjekket din nuværende foderplan!
Er du ikke sikker på, om din nuværende foderplan passer til din hest – du har måske opdaget problemer med pels, hove, afføring eller lignende ellers træningen er intensiveret – så tilbyder jeg, at ligge din nuværende foderplan ind i mit program og sammen med programmet tjekket din foderplan grundigt og se om der er noget som hesten er i under- eller overskud af.
Hvis din hest ikke er dækket korrekt ind, så kommer jeg med forklaring på, hvor det er der er problemet, og hvad eventuel over- eller underskud kan have af konsekvenser for din hest/pony., men
jeg ligger ikke en foderplan!!!
Pris for dette tjek er kr. 50,-

⇒ Hvis du efter et tjek af din nuværende foderplan vælger at købe en ny foderplan, så trækkes de kr. 50,- som du har betalt for tjekket, fra i prisen af den nye foderplan, så prisen kun bliver kr. 75,-.
Dette tilbud gælder dog kun 14 dage efter at du har modtaget min mail med gennemgangen af din nuværende foderplan.


Foderbudget

Et foderbudget er en økonomisk oversigt over dine månedlige fodrings-omkostninger.
Jeg tager udgangspunkt i de priser, som nærmeste forhandler sælger de valgte produkter i foderplanen til. Jeg sørger for, at indhente priser på de produkter, som indgår i din foderplan. Med i foderbudgettet indgår ikke prisen for grovfoder, med mindre du oplyser mig prisen for dette!.
Hvis du har et bestemt sted du handler dit foder, så oplys mig dette sted, så tager jeg udgangspunkt i deres priser.

Pris kr. 55,- – hvis det er samtidigt med køb at ny foderplan.
Pris kr. 80,-hvis det er ud fra din nuværende foderplan.

 

Gavekort
Nu har du mulighed for at købe et gavekort hos mig. Et gavekort kan enten lyde på en foderplan, på en af de ovenstående tilbudspakker eller på et valgfrit beløb. Du vælger selv!
Fra pengene for gavekortet står på min konto, går der 1-2 hverdage, så har du gavekortet i din indbakke.
Hvis du ønsker at købe et gavekort, å send mig en mail med dit ønske, men lad venligst være med at overfører penge til mig, før du har hørt retur fra mig.

 

Pengene sættes ind på følgende konto:

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5353
Kontonr.: 0007709510

 

Foderplaner kan desværre ikke betales med MobilePay!

 

Når jeg kan se pengene på min konto, går der max 7 hverdage** før du har din/e nye foderplan/er – jeg sender en bekræftelsesmail når jeg har modtaget indbetalingen!

 

*: Forskellen på en sommer- og en vinterfoderplan er, at om sommeren kommer de fleste heste på græs og om vinteren står de mere inde og får grovfoder i stedet for. Dette har stor indflydelse på hestens fodring, så man bør have to forskellige foderplaner.
Har du fx en konkurrencehest der ikke kommer på græs eller står din hest opstaldet et sted, hvor der kun er jordfolde,
behøver du ikke to forskellige foderplaner. 

**: Med mindre andet er skrevet på hjemmesidens forside.

 

 

© Denne artikel/tekst må ikke kopieres eller på anden vis videre-distribueres uden skriftlig samtykke!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.