Foderinfo

Priser

 

Foderplan
Foderplan: kr. 100,- pr. hest – du skal bestemme dig for, om foderplanen skal gælde for sommer-, eller vinterhalvåret* (vælger du at købe en foderplan for både sommer og vinterhalvåret samtidigt, så sparer du 10% på den ene foderplan og får altså begge foderplaner for kr. 190,-
Ved 3-4 heste: kr. 90,- pr. hest.
Ved +5 heste: kr. 80,- pr. hest.
Har du flere heste: Henvend dig for tilbud.

Tilbuds-pakker 


Avlshopper
En avlshoppe bør skifte foderplan mindst 4 gange indenfor 9 måneder. Derfor har jeg lavet tilbud, hvor man får en form for “samle-rabat”. Du får 6 foderplaner med i denne samle-rabat, nemlig for følgende perioder: 8-11 mdr. drægtig – 1-3 mdr. lakterende – 3-6 mdr. lakterende – en plan til efter fravænning (foderplanen laves selvfølgelig så den dækker hoppens behov, uanset om det er til vedligehold eller ridebrug). Derudover får man også føllets første foderplan med i prisen, en plan der dækker den i perioden 6-12 mdr.
Pris for avlshoppe-rabat: kr. 475,- (spar kr. 125,-).

Heste i vækst
En hest i vækst ændre behov mange gange fra den fravænnes til den tilrides. I den periode bør man skifte foderplan mindst 4 gange. Derfor har jeg igen lavet en samle-rabat, som dækker for foderplaner til følgende perioder: 6-12 måneder – 12-15 måneder – 15-24 måneder – 24-36 måneder. Med i denne samle-rabat får man også hestens første foderplan, som dækker den i perioden hvor den er i tilridning og cirka et halvt år efter, alt efter hvor meget man rider unghesten. Du får altså 5 foderplaner med i denne pakke.
Pris for ungheste-rabat: kr. 415,- (spar kr. 85,-).

Hest med særlige behov fx fordøjelsesproblemer
Har man en hest med særlige behov fx fordøjelsesproblemer, sker det ikke sjældent at den første foderplan ikke er den rigtige for hesten. Men i stedet for at du som køber skal tilkøbe nye foderplan til kr. 50,- pr. gang, så har jeg lavet denne tilbuds-pakke. I vælger selv om tilbuddet skal gælde en vinter- eller en sommer-foderplan.
Med i denne pakke kan du i alt få op til 5 foderplaner indenfor 8-9 måneder (kan justeres/ændres hvis nødvendigt og produkter kan efter behov udskiftes). Først fra vi har fundet den rigtige foderplan, træder de 4 måneders gratis opdatering i kraft.
Skulle de 5 foderplaner i denne tilbuds-pakke mod forventning ikke række, så koster efterfølgende foderplaner kun kr. 25,- pr. styk. og de 4 måneders gratis opdatering træder stadigvæk først i kraft, når vi har fundet den helt rigtige foderplan!!!
Når vi har fundet den rigtige foderplan til din hest (fx en vinter-foderplan), kan den anden foderplan tilkøbes for kr. 50,-
Pris for denne tilbuds-pakke: kr. 350,- (spar op til kr. 150,-).


Med i ovennævnte priser er der 4 måneders gratis opfølgning, hvor alle ændring af foderplanen er gratis. Dog opkræves der kr. 50,- hvis foderplanen skal laves om på den måde, at et af hovedprodukterne skal udskiftes med et andet, selvom dette er i opfølgnings-perioden.
Dette gøres, fordi det tager længere tid og kræver mere research, at finde netop de produkter der passer til din hest/pony.

 

Få tjekket din nuværende foderplan!
Er du ikke sikker på, om din nuværende foderplan passer til din hest – du har måske opdaget problemer med pels, hove, afføring eller lignende ellers træningen er intensiveret – så tilbyder jeg, at ligge din foderplan ind i mit program og sammen med programmet tjekket din foderplan grundigt og se om der er noget som hesten er i under- eller overskud af. Hvis din hest ikke er dækket korrekt ind, så kommer jeg med forklaring på, hvor det er der er problemet, og hvad eventuel over- eller underskud kan have af konsekvenser for din hest/pony. Men
jeg ligger ikke en foderplan!!!
Pris for dette tjek er kr. 40,-


⇒ Hvis du efter et tjek af din nuværende foderplan vælger at købe en ny foderplan, så trækkes de kr. 40,- som du har betalt for tjekke, fra prisen af den nye foderplan, så prisen kun bliver kr. 60,-.
Dette tilbud gælder dog kun 14 dage efter at du har modtaget min mail med gennemgangen af din nuværende foderplan.


Foderbudget

Et foderbudget er en økonomisk oversigt over dine månedlige foderomkostninger. Jeg tager udgangspunkt i de priser, som nærmeste forhandler sælger de valgte produkter til. Jeg sørger for, at indhente priser på de produkter, som indgår i din foderplan (i foderbudgettet indgår ikke prisen for grovfoder, med mindre du oplyser mig prisen for dette!)

Pris kr. 45,- – hvis det er samtidigt med køb at foderplan.
Pris kr. 65,-hvis det er for den foderplan du fodre efter nu.

 

Gavekort
Gavekortet kan enten lyde på en foderplan eller en af ovenstående tilbuds-pakker eller det kan laves på et valgfrit beløb. Fra pengene for gavekortet står på min konto, går der 2-3 hverdage, så har du gavekortet i din indbakke.
Hvis du ønsker at købe et gavekort vil jeg helst have at du skrive en mail til mig først, inden du overfører pengene for gavekortet.

 

Pengene sættes ind på følgende konto:

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5353
Kontonr.: 0007709510

 

Foderplaner kan desværre ikke betales med MobilePay!

 

Når jeg kan se pengene på min konto, går der max 7 hverdage** før du har din/e nye foderplan/er – jeg sender en bekræftelsesmail når jeg har modtaget indbetalingen!

 

*: Forskellen på en sommer- og en vinterfoderplan er, at om sommeren kommer de fleste heste på græs og om vinteren står de mere inde og får grovfoder i stedet for. Dette har stor indflydelse på hestens fodring, så man bør have to forskellige foderplaner.
Har du en konkurrencehest som enten ikke kommer på græs eller kun kommer det ganske kortvarigt, eller står din hest opstaldet under de mere eller mindre samme forhold sommer og vinter, behøver man ikke to forskellige foderplaner. 

**: Med mindre andet er skrevet på hjemmesidens forside.

 

 

© Denne artikel/tekst må ikke kopieres eller på anden vis videre-distribueres uden skriftlig samtykke!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *